PRIMAX DOO

Profesionalnost i pouzdanost

Naš osnovni cilj je zadovoljiti naše partnere kvalitetnim proizvodom , isporučenim na vrijeme, po poštenoj cijeni i uz besprijekornu podršku

Naša vizija

Kontinuiranim poboljšanjima u kvaliteti želimo postati prepoznatljivi kao najpouzdaniji partner naših kupaca, dobavljača, zaposlenika i lokalne zajednice.

Primax d.o.o. ime je za kvalitetan odnos prema svim partnerima i lokalnoj zajednici. Stalnim unapređenjem kvalitete poslovanja, svim našim partnerima – dobavljačima, kupcima i zaposlenicima – želimo omogućiti zajednički rast na tržištu.

O Primaxu

Tvrtka Primax je osnovana 1992 godine. Od samoga osnivanja pa do danas tvrtka je prolazila različite razvojne faze, prilagođavajući se uvjetima na tržištu. Danas Primax d.o.o. zapošljava 48 djelatnika s radom u tri smjene i u vlasništvu ima proizvodni i skladišni prostor veličine 2000 metara kvadratnih.

Tvrtka proizvodi proizvode PE folija i PE ambalažu vrhunske kvalitete za gastronomiju, trgovine, bolnice i industriju živežnih namirnica, te industriju čišćenja. Također u proizvodnom programu imamo asortiman svijeća i lampiona te smo u tom segmentu vodeći proizvođaći u Hrvatskoj.

Cilj naše tvrtke je kontinuirano poboljšanje usluge i povećanje kvalitetnog asortimana proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Razgranata distributivna mreža i vlastita logistika osigurava brzu isporuku proizvoda do kupaca što nas čini cijenjenim i pouzdanim partnerom.

Zašto smo drugačiji od drugih ?

20 godina iskustva u proizvodnji i preradi materijala i suradnja s vodećim trgovačkim i proizvođačkim tvrtkama

Politika nabave

Naša politika orijentiranosti na kupca te učinkovitost ponude i cijena, omogućuju nam velike količine u nabavi sirovina što u konačnici ,za vas, naše kupce garantira nisku konačnu cijenu.

Kontaktnost

Naše prodajno osoblje vam je na usluzi putem telefonskih,mail i ostalih kontakata i na vaše upite će odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Na svim razinama potićemo brzo donošenje odluka i brz odgovor na vaše upite, zahtjeve ili prigovore.

Financijska sigurnost

Možete biti sigurni poslujete s ozbiljnim partnerom s iznimno dobrim kreditnim rejtingom i bonitetnim ocjenama.

zašto smo mi pravi odgovor na vaše potrebe

Kvaliteta je za nas zakon

Iskustvo i profesionalnost

20 godina iskustva u proizvodnji i preradi materijala i suradnja s vodećim trgovačkim i proizvođačkim tvrtkama

Provjerena kvaliteta

zadovoljstvo naših kupaca je ono što nam daje zapravo nadati se kako smo dobri i uspješni u onome što radimo

Poštivamo rokove

Pomoću uštimane logistike isporuke su redovite i najozbiljnije pristupamo željama kupaca da dobiju svoje proizvode u dogovoreno vrijeme.

Najviša razina znanja proizvoda

Stalno analiziramo nove i postojeće proizvode te ih usavršavamo. Također analiziramo najbolje proizvode u svakoj kategoriji najboljih i najučinkovitijih proizvođača na tržištu odnosno naše konkurencije.

Strateški ciljevi

Prodajna mreža

Ljudski potencijal

Partnerstvo

Organizacija

Modernizacija